Webdesign

een beetje info over onze webdesign diensten

webXP profileert zich graag als een modern webdesign bedrijfje! Webdesign is dan ook ons grootste domein van expertise. Oubollige of gebruiksonvriendelijke designs zal u bij ons dan ook zelden (lees: nooit) terugkrijgen. Het internet (en alles wat daaraan vasthangt) is zoals u wellicht weet in voortdurende verandering, en dat is met de designs van websites zeker niet anders.

Websites uit 2013 zien er bijvoorbeeld al helemaal anders dan sites van pakweg drie jaar geleden. Om die reden is het ook bijzonder lastig om als non-professional de verantwoordelijkheid van uw website op zichzelf te nemen. Het webXP-team volgt deze ontwikkelingen op de voet en we kunnen zo dus perfect inspelen op de huidige trends in webdesign!

Onze webdesign diensten

Afhankelijk van uw persoonlijke eisen maken we dan een fris ogende website op maat, die normaal gezien nog zeker enkele jaren mee is met zijn tijd! Hieronder presenteren we enkele van de mogelijke opties die u hebt bij het kiezen van een webdesign.

Statisch webdesign

Dit is zonder twijfel het meest eenvoudige en goedkoopste pakket dat we u kunnen aanbieden. Eenvoudig gezegd kan men bij statische websites de inhoud niet meer zelf aanpassen (kleine aanpassingen zoals een extra pagina kunnen nog wel door ons gebeuren). De website wordt ontworpen, opgevuld met de noodzakelijke informatie maar wordt nadien zoveel mogelijk met rust gelaten. Voor kleine bedrijven die geen tijd hebben om een website te onderhouden is dit meestal de beste oplossing. Deze webpagina's worden in HTML opgemaakt en op kunnen op een zeer budgetvriendelijke web hosting account geplaatst worden.

Aanpasbaar webdesign

Indien u echter na de lancering van uw website nog regelmatig én eigenhandig de inhoud wenst aan te passe, hebt u nood aan een aanpasbaar webdesign. Bijvoorbeeld als u vaak nieuwe pagina's wenst toe te voegen, prijzen aan te passen, blogberichten schrijven is dit het pakket dat u zeker nodig hebt. Zo hebt u zelf een grote controle over de website en bent u niet meer volledig afhankelijk van webXP. Denk hierover best op voorhand al eens goed na, want dit vergt van onze kant wel een andere aanpak tegenover een statisch webdesign. Wij bouwen dus graag een pagina met een heus content management systeem. Het kiezen van een Content Management Systeem is niet altijd even makkelijk, maar op voorstaande link helpen ze je al zeker op weg. Ook wij staan je graag bij met raad en daad!