Webshop

een beetje info over onze webshop diensten

Naast onze standaard webdesign aanbiedingen, kunnen wij u ook helpen bij het opzetten van een eigen webshop. Dergelijke webshops zijn bijzonder handig om meer verkopen te genereren, zonder daar bijzonder veel extra moeite in te moeten steken!

Om de kosten bij dergelijke projecten zo laag mogelijk te houden, maken we bij webXP uitsluitend gebruik van open-source webshop platformen. Om u een voorbeeld te geven: onze meest gebruikte platformen hiervoor zijn Magento en Prestashop maar indien gewenst kunnen we natuurlijk ook andere aanbieden.

Het gebruik van een dergelijk softwarepakket heeft voor u ook een zeer belangrijk voordeel. U hebt de controle van de winkel, inclusief productbeheer, bestellingen, etc. volledig in eigen handen en bent dus niet volledig van ons afhankelijk. Uiteraard blijven we u nog wel graag ter hulp staan na aflevering, dat staat vast!

Uiteraard verzorgen we voor uw webshop ook een gebruiksvriendelijk design met een leuke look-and-feel. Belangrijk is natuurlijk dat de toekomstige klant vlot zijn weg vindt doorheen het productassortiment, en daar letten we dan ook nadrukkelijk op!

Voor hulp met de praktische kant van de zaak ben je bij ons niet aan het juiste adres, maar zoals je kan zien zijn hierover heel veel goede bronnen te vinden op het web.